Logo Cleuren Cuvees

Over ons


De drijvende krachten achter Cleuren Cuvees zijn broer Sander en zus Jana. Had je ons jaren geleden gezegd dat we samen een bedrijf zouden runnen, hadden we wellicht eens goed gelachen. Inmiddels hebben we echter dé ideale zakenpartner in elkaar gevonden.


Waar Sander zich focust op onze productie, innovatie en het beheer van de boomgaard, zet Jana haar tanden in de uitdagingen rond sales en marketing. Zo kunnen we ieder onze expertise optimaal inzetten en vinden we tegelijk steeds een klankbord bij elkaar.

Over ons


Jana Cleuren
familiebedrijf
Sander Cleuren & Jana Cleuren
Cleuren Cuvees

Jana Cleuren, The Selling Sister

Als selling sister ontfermt Jana zich over de sales en marketing van Cleuren Cuvees. Maar wat betekent dat nu eigenlijk? De creatie van sprekende branding, een frisse website, stijlvolle packaging, mooie sociale media, heldere communicatiestrategieën, boeiende samenwerkingen, goede klantbeleving én uiteraard (nieuwe) klanten binnen het high-end segment. Om deze uitdagingen tot een goed einde te brengen, kan Jana terugvallen op haar studies en wordt ze ook vandaag voortdurend geïnspireerd door haar ervaringen als freelancer binnen het domein van communicatie en events.

Sander Cleuren, The Bio-engineering Brother

Iets anders doen dan alle anderen. Het zou wel eens Sanders levensmotto kunnen zijn. Toen hij aan zijn studie bio-ingenieur begon, leek het een kwestie van tijd voordat hij zijn eigen bierlabel zou ontwikkelen. Echter, tijdens zijn studie haalde hij zijn inspiratie uit Haspengouw en besloot hij zijn master af te ronden met een onderzoek naar de geschiktheid van Belgische appelcultivars voor het maken van kwaliteitscider. Zo werd de kiem van Cleuren Cuvees gelegd. Niet veel later volgde de aanplanting van een boomgaard en vandaag de dag beschikken we ook over een eigen productieatelier waar Sander zich ontfermt over de ontwikkeling en innovatie van ons groeiende productengamma.

Sander Cleuren - ©Toon Voets
Cleuren Ciders